Werken via LekkerLeven

Wil je werken als huishoudelijke hulp, tuinman of klusjesman? Ben je enthousiast en voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Schrijf je dan nu in als freelance dienstverlener.

Wat vragen wij van jou?

Gezonde werklust

Als dienstverlener bij LekkerLeven ben je ons visitekaartje naar de klant. Wij willen toegankelijk, persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig overkomen naar onze klant. Wij verwachten ook van onze dienstverleners dat ze over deze eigenschappen beschikken en deze uitdragen wanneer ze aan het werk zijn.

Ervaring in opgegeven dienst(en)

Je hoeft geen diploma te hebben om als dienstverlener aan de slag te gaan. Wel vragen we enige ervaring van onze dienstverleners. Vermeld je ervaring in het inschrijfformulier.

Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar

Ben je minder dan twee dagdelen per week beschikbaar? Dan kunnen jouw profiel helaas niet plaatsen op de site. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe meer aanvragen je mag verwachten.

Minimale leeftijd 18 jaar

Wij hanteren een minimale leeftijd van 18 jaar. Wij hebben geen maximale leeftijd.

Beschikking over internet; wij werken digitaal

Wanneer je als dienstverlener bij LekkerLeven aan de slag gaat, krijg je je eigen profiel op onze site. Klanten selecteren jou op basis van dit profiel. Wanneer een klant jou kiest als dienstverlener ontvang je de aanvraag via de mail. Vanuit daar log je in in Mijn LekkerLeven en geef je aan of je de aanvraag wil oppakken. Om deze reden is het belangrijk dat je met het internet kan werken.

Geldig identiteitsbewijs (geen rijbewijs)

Wij zijn verplicht jouw BSN nummer door te geven aan de belastingdienst. Om deze reden moeten wij een kopie van jouw identiteitsbewijs in ons bezit hebben. Zijn er aanvragen binnen jouw regio en kunnen we deze niet invullen met onze huidige dienstverleners? Dan nemen wij contact met jou op voor een intake en maken een afspraak voor een selectiegesprek. Op dat moment vragen wij je naar de kopie.

Aansprakelijkheidsverzekering

Tijdens de werkzaamheden ben je verzekerd via LekkerLeven. Het kan echter voorkomen dat je schade maakt bij de klant nog voordat je gestart bent met jouw werkzaamheden. Je fiets kan bijvoorbeeld tegen de auto van de klant aanvallen. Voor dit soort situaties is het noodzakelijk dat je een aansprakelijkheidsverzekering afsluit.

Geen strafblad

Je kunt alleen via LekkerLeven werken als je geen strafblad hebt.

Overeenkomst van Opdracht

Als je wilt bijverdienen via LekkerLeven dan werk je onder de naam 'Overeenkomst van Opdracht'. Dit bevat het werk dat je, als opdrachtnemer, verricht voor een ander persoon, jouw opdrachtgever, zonder dat er sprake is van een arbeidsovereenkomst. Je bent in principe dus eigen baas, alleen zorgen wij dat jij uitbetaald krijgt.

Diensten & vergoedingen

Voor welke diensten kan ik me inschrijven?

Je kunt je voor deze diensten inschrijven. Ook de vergoedingen vind je op deze pagina.

Wat is de vergoeding per dienst?

De vergoedingen voor de diensten vind je hier.

Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Zodra wij bij jou in de omgeving op zoek zijn naar dienstverleners nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.