LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Werken via LekkerLeven

Werken als huishoudelijke hulp, tuinman of klusjesman? Dat kan via LekkerLeven! Ben je enthousiast en voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Schrijf je dan nu in als freelance dienstverlener.

Wat vragen wij van jou?

Gezonde werklust

Als dienstverlener bij LekkerLeven ben je ons visitekaartje naar de klant. Wij willen toegankelijk, persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig overkomen naar onze klant. Wij verwachten ook van onze dienstverleners dat ze over deze eigenschappen beschikken en deze uitdragen wanneer ze aan het werk zijn.

Ervaring in opgegeven dienst(en)

Je hoeft geen diploma te hebben om als dienstverlener aan de slag te gaan. Wel vragen we enige ervaring van onze dienstverleners. Vermeld je ervaring in het inschrijfformulier.

Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar

Ben je minder dan twee dagdelen per week beschikbaar? Dan kunnen jouw profiel helaas niet plaatsen op de site. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe meer aanvragen je mag verwachten.

Minimale leeftijd 18 jaar

Wij hanteren een minimale leeftijd van 18 jaar. Wij hebben geen maximale leeftijd.

Beschikking over internet; wij werken digitaal

Wanneer je als dienstverlener bij LekkerLeven aan de slag gaat, krijg je je eigen profiel op onze site. Klanten selecteren jou op basis van dit profiel. Wanneer een klant jou kiest als dienstverlener ontvang je de aanvraag via de mail. Vanuit daar log je in in Mijn LekkerLeven en geef je aan of je de aanvraag wil oppakken. Om deze reden is het belangrijk dat je met het internet kan werken.

Geldig identiteitsbewijs (geen rijbewijs)

Wij zijn verplicht jouw BSN nummer door te geven aan de belastingdienst. Om deze reden moeten wij een kopie van jouw identiteitsbewijs in ons bezit hebben. Zijn er aanvragen binnen jouw regio en kunnen we deze niet invullen met onze huidige dienstverleners? Dan nemen wij contact met jou op en maken een afspraak voor een selectiegesprek, gewoon bij jou thuis. Op dat moment vragen wij je naar de kopie.

Aansprakelijkheidsverzekering

Tijdens de werkzaamheden ben je verzekerd via LekkerLeven. Het kan echter voorkomen dat je schade maakt bij de klant nog voordat je gestart bent met jouw werkzaamheden. Je fiets kan bijvoorbeeld tegen de auto van de klant aanvallen. Voor dit soort situaties is het noodzakelijk dat je een aansprakelijkheidsverzekering afsluit.

Geen strafblad

Je kunt alleen via LekkerLeven werken als je geen strafblad hebt.

Wat houdt ‘werken op freelancebasis’ in?

Als je via LekkerLeven gaat werken, onderteken je een Mantelovereenkomst. Je werkt namelijk op basis van een overeenkomst van opdracht. Dit houdt in dat jij (opdrachtnemer) werkt voor onze klant (opdrachtgever) zonder dat er sprake is van een arbeidsovereenkomst. Je werkt als freelancer en wij betalen je bruto uit. Je regelt zelf je inkomstenbelasting.

Diensten & vergoedingen

Voor welke diensten kan ik me inschrijven?

Je kunt je voor deze diensten inschrijven. Ook de vergoedingen vind je op deze pagina.

Wat is de vergoeding per dienst?

De vergoedingen voor de diensten vind je hier.

Wat zijn de gevolgen voor mijn uitkering als ik ga werken?

Als je op dit moment een uitkering hebt, kan het zijn dat je verdiensten die je via ons ontvangt op je uitkering worden ingehouden. Wil je weten of dit ook voor jou van toepassing is? Neem contact op met de uitkerende instantie.

Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Zodra wij bij jou in de omgeving op zoek zijn naar dienstverleners nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *