Wil je bijverdienen als klusjesman en ben je woonachtig in Eelde en omgeving?

Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!

Wie zijn wij?

LekkerLeven heeft als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemaksdiensten aan huis ontwikkeld.  Als landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulpen, tuinmannen en klusjesmannen brengen wij onze dienstverleners en klanten met elkaar in contact. Voor omgeving Eelde zijn we per direct op zoek naar klusjesmannen. 

Wat ga je doen?

Als klusjesman bestaan jouw taken onder andere uit het ophangen van een schilderij, laminaat leggen, in elkaar zetten van meubels en kleine reparaties. Uiteraard zijn de werkzaamheden in overleg met de klant en kunnen per klant verschillen. Wanneer je bij de klant aan de slag gaat, bespreek je onderling met de klant waarbij er duidelijke afspraken zijn gemaakt over de uitvoer van de klus. Je bent minimaal twee dagdelen van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. Je beschikt over sociale vaardigheden en zelfstandigheid. Je hebt daarnaast ruime ervaring in klussen in en rondom het huis en bent in bezit van klusgereedschap.

Wij bieden

Wij bieden leuk en afwisselend werk waarbij je zelf jouw rooster bepaalt. De vergoeding die wij bieden is €13,50 bruto per uur. Via LekkerLeven werk je onder de opdracht van de klant via de ‘ regeling dienstverlening aan huis’. Je komt niet in loondienst bij LekkerLeven. 

Wil je graag werken als klusjesman schrijf je dan nu in op onze website. Wij nemen jouw inschrijving zo spoedig mogelijk in behandeling. Heb je vragen neem dan gerust contact op via 026 361 59 13.Meer informatie over werken via LekkerLeven