Klantervaringen

Iedereen maakt om eigen redenen gebruik van onze BemiddelingService. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Zij vertellen het u graag!

Marie Zuiderveld uit Gemert - Tuinonderhoud
‘Mijn man en ik zijn om gezondheidsredenen niet meer in staat om in de tuin te werken’, begint Marie Zuiderveld uit Gemert. ‘Voorheen lieten wij onze tuin doen door een bedrijf. Het nadeel was dat je al ver van tevoren een afspraak moest maken. Een vriendin attendeerde mij op LekkerLeven. Ik ging op internet kijken en ben lid geworden. Binnen korte tijd kwam er iemand langs. Het was een man met tuinieren als hobby. Hij wilde ons graag helpen en ging in de voortuin aan de slag. Onlangs is hij nog een keer terug gekomen om de klimop te knippen, wat een aardige klus was. Na afloop van zijn werkzaamheden ruimde hij het afval op. Dat vond ik heel netjes. Ik ben tevreden over het resultaat. Bovendien is de prijs heel gunstig. Als ik weer hulp nodig heb, ga ik zeker opnieuw gebruik maken van deze handige service.

Johan de Boer uit Alblasserdam - Huishoudelijke hulp
Sinds de geboorte van onze kinderen is mijn vrouw thuis geweest als huismoeder. Naast het verzorgen van de kinderen regelde zij alles voor het huishouden. Nu de kinderen naar het middelbaar onderwijs gaan, werd het wel erg stil thuis en heeft mijn vrouw besloten om weer op zoek te gaan naar een baan. Gelukkig is dat gelukt in deze crisis. Sinds kort werkt ze 28 uur per week in een drogisterij. De tijd dat zij thuis is wil ze het liefst volledig aan de kinderen spenderen. Dit kan alleen als ze een aantal van haar huishoudelijke taken los kon laten. Ik heb contact opgenomen met LekkerLeven omdat ik wist dat zij een netwerk van betrouwbare huishoudelijke hulpen hebben. Al snel kwam Suzie op kennismakingsgesprek en iedere keer als wij thuis komen nadat zij is geweest, wordt bevestigd dat dit een hele goede beslissing is geweest.

 

Heeft u een ervaring die u graag met anderen wilt delen? Mail naar service@lekkerleven.nl.