Over lekkerleven

Over LekkerLeven

LekkerLeven is in 1996 opgericht met als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemakdiensten aan huis ontwikkeld. Naast een huishoudelijke hulp, tuinman of klusjesman bevat het pakket ook diverse andere aanbiedingen en producten, zoals maaltijdservice en personenalarmering.

Wij bemiddelen inmiddels voor ruim een miljoen huishoudens. Dit doen wij ook namens diverse gemeentes en (zorg)organisaties. 

 

Ook voor mantelzorgers

Onze diensten zijn ook gericht op de ondersteuning van mantelzorgers. LekkerLeven biedt een helpende hand voor deze zwaar belaste groep. Als de mantelzorger onze diensten inzet, houdt hij of zij meer tijd over voor aandacht en zorg voor de ander.

 

Onze dienstverleners
Wij beschikken over een landelijk netwerk van ervaren dienstverleners. Al onze dienstverleners zijn vooraf persoonlijk gesproken en beoordeeld op betrouwbaarheid en ervaring. Hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten verzekerd.


Onze klantadviseurs 24/7 bereikbaar
Het aanvragen van een dienst kan eenvoudig online. Heeft u een vraag of regelt u uw aanvraag liever telefonisch? De klantadviseurs van LekkerLeven helpen u graag via 088 – 426 36 36. Zij zijn tussen 8:00 en 17:30 bereikbaar.

Profiteer extra van speciale aanbiedingen

Als klant van LekkerLeven profiteert u van extra voordeel. Het aanbod varieert van korting op een maaltijdservice tot een stedentrip via TUI. Bekijk ons actuele aanbod.