LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Onze aandeelhouders

In de afgelopen jaren hebben verschillende aandeelhouders van naam en faam zich verbonden aan LekkerLeven. De huidige aandeelhouders van LekkerLeven zijn vastgoedverhuurder Amvest en Sodexo Healthcare.

LekkerLeven is ontstaan uit particulier initiatief met als doel het voor ouderen mogelijk te maken zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. De organisatie is in 1996 opgericht door oud-wethouders en -burgemeesters. Met subsidie van de provincie Gelderland en de SEV (Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting) kon een start worden gemaakt.

Door interesse bij andere organisaties naar onze BemiddelingService is LekkerLeven inmiddels geen stichting meer, is er een landelijk netwerk van professionele dienstverleners opgebouwd en bemiddelen wij voor ruim twee miljoen huishoudens.

 

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *