LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Vergrijzing als kans

De afgelopen weken stond de ouderenmarkt uitgebreid in de aandacht. Bijna elke media schonk er wel aandacht aan. Zie bijvoorbeeld een citaat uit het AD:

“Ouderen zijn de snelst groeiende groep consumenten. Toch weet nog 70 procent van de bedrijven deze doelgroep niet op de juiste manier te bereiken.

Groen en geel ergeren de senioren zich aan de op hun gerichte advertenties. Ze wandelen, fietsen en tuinieren dat het een lieve lust is, eten goed en zijn vitaal. Maar dat zie je niet terug in de advertenties voor ouderen. Ouderen willen niet worden aangesproken op wat ze niet meer kunnen, maar op wat ze wél kunnen.”

Aanleiding voor deze aandacht vormt het onderzoek Vergrijzing als kans dat ING in november publiceerde. Het rapport geeft niet alleen cijfers over de ouderenmarkt, maar vooral ook interessante informatie over het benaderen van ouder wordende mens. Op pagina 26 worden specifiek de diensten van LekkerLeven genoemd als geslaagd voorbeeld. 

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *