LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Heeft u brand- of waterschade gehad en is uw woning toe aan een grondige schoonmaak door een schoonmaakbedrijf? Wij laten uw woning grondig reinigen door een professional.

Naast schoonmaak na schade kunt u een schoonmaakbedrijf ook goed inzetten tijdens een verhuizing. Denkt u aan het grondig schoonmaken van uw oude woning om verkoop te stimuleren of laat uw nieuwe woning na het klussen grondig reinigen. Een schoonmaakbedrijf kan u ook van dienst zijn tijdens uw geplande voorjaars- of najaarsschoonmaak.

Zoekt u iemand voor structureel of eenmalig huishoudelijk werk? Selecteer dan een ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulp.

Werkzaamheden van een schoonmaakbedrijf:

  • Grondig schoonmaakwerk
  • Vloer schrobben
  • Sanitair reinigen
  • Badkamer reinigen

Wij regelen een schoonmaakbedrijf in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *