LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Personenalarmering

Personenalarmering

Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen huis blijven wonen. Dat wilt u natuurlijk het liefst. Maar wat als u valt of niet lekker wordt? Of als u verdwaalt? Met LiveSafe bent u verzekerd van hulp.

Met personenalarmering van LiveSafe behoudt u uw zelfstandigheid en is hulp altijd binnen handbereik. Dat is niet alleen prettig voor u, het is ook een geruststelling voor uw naasten. Met één druk op de knop staat u in directe verbinding met onze alarmcentrale. Binnen enkele seconden ziet onze medewerker wíe u bent en wáár u zich bevindt. Door het persoonlijke dossier wat u zelf beheert, hebben wij inzicht in belangrijke (medische) gegevens en kunnen wij u snel helpen.

Aan de hand van het gesprek tussen u en de medewerker van de alarmcentrale, beoordeelt deze de situatie en schakelt zo nodig direct (medische) hulpdiensten in. 

U houdt zelf de regie over uw persoonlijk dossier. 
Dat vinden wij belangrijk. Het zijn immers uw gegevens. Met een computer, tablet of smartphone heeft u toegang tot uw persoonlijk en beveiligd dossier. Hierin kunt u gegevens opnemen die in geval van nood van belang zijn. Denk hierbij aan (chronische) ziekten, medicijngebruik, allergieën, gegevens van contactpersonen, huisarts of een scootmobiel.

Met de Finder app weet ook uw omgeving waar u zich bevindt.
Bij een abonnement op de mobiele alarmering kunnen u en uw omgeving gratis gebruik maken van de LiveSafe Finder-app. Met deze app kunt u de locatie zien van degene(n) met een LiveSafe-app of een mobiel alarmapparaat. Een gerust gevoel voor bijvoorbeeld uw mantelzorger.

Voordelen van LiveSafe:

  • In geval van nood is bekend wie u bent en waar u zich bevindt
  • Professionele hulp via wereldwijd werkende alarmcentrale
  • U beheert zelf uw persoonlijk dossier
  • Mogelijkheid om naasten te informeren
  • Het alarmapparaat is telefonisch bereikbaar voor anderen
  • Mogelijkheid om val-alarm, veilige zones en noodtimer in te stellen

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *