LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Pedicure

Pedicure

Onze professionele pedicure aan huis geeft uw voeten de juiste behandeling. Blijf niet met vermoeide voeten of pijn aan uw voeten lopen. Gun uw voeten een pedicurebehandeling aan huis.


Een ervaren, deskundige pedicure aan huis regelt u via LekkerLeven. De prijs wisselt per pedicure. U betaalt altijd een marktcomform tarief.

Vul uw postcode in, selecteer uw pedicure en laat uw gegevens achter. De pedicure neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Welke behandelingen doet een pedicure aan huis:

  • Nagelverzorging
  • Verwijderen eelt
  • Verwijderen likdoorns
  • Voetmassage
  • Advies steunzolen
  • Behandelen voetklachten

Heeft u diabetes of reuma? In dat geval kunnen wij een specialistische medische pedicure voor u selecteren. Door de aantekening 'Diabetes voet' of 'Reumatische voet' krijgt u een speciaal op diabetes of reuma toegespitste behandeling.

Bij vergoeding door de basisverzekering is het zorgprofiel leidend. De huisarts of podotherapeut bepaalt dit zorgprofiel. Diabetespatienten met zorgprofiel 2, 3 of 4 kunnen een medische pedicurebehandeling vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. In dit geval ontvangt de pedicure de vergoeding vanuit de verzekering, u krijgt geen factuur. Bij zorgprofiel 1 dan zijn de kosten van de behandeling voor uw eigen rekening.

Wij regelen voor u een pedicure (aan huis) in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *