LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Mantelzorgmakelaar

Mantelzorgmakelaar

Als u mantelzorger bent, komt er veel op u af. U krijgt er (tijdelijk) extra verantwoordelijkheden bij. Om u te ontlasten bij het regelen van allerlei zaken kunt u een mantelzorgmakelaar inschakelen.

Een mantelzorgmakelaar is een wegwijzer in de wereld van de zorg. De mantelzorgmakelaar kan u helpen bij vragen over zorg, wonen, inkomen, werk, welzijn, wetten en regels en verzekeringen. Samen met u wordt gekeken naar knelpunten en mogelijkheden binnen uw mantelzorgsituatie zodat u niet overbelast raakt.

Onze professionele mantelzorgmakelaars ondersteunen u graag, daar waar u dat nodig vindt. Op die manier kunt u het mantelzorgen weer goed combineren met uw overige bezigheden.

Waarmee kan de mantelzorgmakelaar u ondersteunen?

  • Hulp bij administratie
  • Invullen van formulieren
  • Aanvraag Wmo-indicatie
  • Aanvraag PGB
  • Afstemmen van werk en privé met de werkgever
  • Mogelijkheden zoeken binnen de zorg

Onze mantelzorgmakelaars zijn beoordeeld op ervaring en betrouwbaarheid.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *