LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Maaltijdservice

Maaltijdservice

Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten. Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect.

Website _Banner _maaltijdservice _Lekker Leven

U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van verse en vriesverse maaltijden, zoals Hollands, Italiaans, Oosters en een handige boodschappenservice. Ook wanneer u een dieet of andere speciale wensen heeft kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice.

Via de maaltijdservice website stelt u zelf snel en gemakkelijk uw maaltijd samen. Natuurlijk kunt u ook bellen met 0888 - 10 10 10. En als lid van LekkerLeven geniet u van nog meer voordeel: u betaalt namelijk geen bezorgkosten op uw bestelling!

Waarom de maaltijdservice van Food Connect?

  • U bepaalt zelf wat u eet en wanneer u eet
  • Lekkere en gezonde gerechten
  • Bespaart tijd
  • Makkelijk te bestellen
  • Verse boodschappen thuis bezorgd
  • Gratis bezorging voor u als lid van LekkerLeven

Wij bezorgen maaltijden aan huis in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland. Als lid van LekkerLeven betaalt u geen bezorgkosten.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *