LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Als zelfstandig wonen lastiger wordt, is het fijn om de juiste hulpmiddelen binnen handbereik te hebben. Leden van LekkerLeven krijgen 10% korting op de aanschaf van zorg- en welzijnsproducten bij Medipoint.


In de winkel én online
Bij Medipoint kunt terecht voor het lenen en huren van hulpmiddelen, maar u kunt er ook gezondheidsartikelen en leuke cadeautjes kopen. U bent van harte welkom in een Medipoint-winkels en uitleenpunten bij u in de buurt. Voor de dichtstbijzijnde locatie kijkt u op de website van Medipoint waar u ook alles direct online kunt regelen. 

Advies Scootmobiel Verkoopadviseur _Medipoint _2

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Naast het lenen, huren of kopen van producten geven de deskundige medewerkers u graag advies. En als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren zij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar.

Waarom Medipoint?

  • 24/7 bereikbaar
  • Deskundig advies
  • Acties en aanbiedingen
  • Vast aanspreekpunt
  • Leen, huur en koop van hulpmiddelen
  • Indienen declaratie zorgverzekeraar

Hulpmiddelen van Medipoint kunt u lenen, huren en kopen. Voor het overzicht van alle producten gaat u naar de website of bezoekt u één van de winkels.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *