LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Glazenwasser

Glazenwasser

Houdt u ook zo van de zonnestralen die u woonkamer binnen schijnen? Maar ergert u zich aan de strepen, vlekken en regenspetters op uw ramen? Laat ons een glazenwasser regelen!

Ramenlappen is vervelend en zwaar werk. Gun uzelf wat tijd en maak u het uzelf gemakkelijk.

Let op: Het inschakelen van een glazenwasser is afhankelijk van de regio waarin u woont. Niet overal hebben we de keuze uit meerdere glazenwasserijen. De invulling van deze service is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in uw regio.

Werkzaamheden die een glazenwasser uitvoert

  • Ramen lappen
  • Kozijnen schoonmaken

Wij regelen een glazenwasser in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *