LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Glaszetter

Glaszetter

Uw deur waait te hard dicht, de kinderen trappen een bal door de ruit. Een gebroken ruit is één van de meest voorkomende schades aan een huis. Uw schade in no-time onzichtbaar herstellen? Dat kan!

Bel ons bij schade en onze glaszetters leggen een noodvoorziening aan en zorgen ervoor dat het glas binnen twee weken definitief gerepareerd wordt. Bij dubbel glas kan dit wat langer duren, aangezien deze ruiten op maat worden gemaakt.

Wilt u uw enkel glas laten vervangen door dubbel glas dien dan een aanvraag bij ons in. De glaszetter neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte.

Werkzaamheden van een glaszetter:

  • Vervangen glaswerk
  • Plaatsen glas
  • Plaatsing ventilatierooster
  • Dakramen plaatsen

Wij regelen een glaszetter in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *