LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Dakreparatie

Dakreparatie

Een dak boven uw hoofd is één van de basisbehoeften. Op een lek of beschadigd dak zit u dan ook niet te wachten. Goed dakonderhoud is essentieel ter voorkoming van schade.

Onderhoud van het dak regelt u eenvoudig en zonder zorgen! Zoekt u een specialist voor het aanbrengen, onderhoud en reparatie van uw dak? Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van bedrijven en brengen u in contact met vakbekwame dakdekkers en onderhoudsbedrijven.

Spoedgeval?
Heeft u met spoed dakonderhoud of een dakdekker nodig? Bel ons direct en wij zorgen dat uw schade zo snel mogelijk wordt verholpen.

Werkzaamheden van een dakbedrijf:

  • Dakrenovatie
  • Dakbedekking
  • Gevelbekleding
  • Plaatsing dakramen
  • Isolatie van daken
  • Herstelwerkzaamheden

Wij regelen dakreparatie in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *