LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Dakgootreiniging

Dakgootreiniging

Een dak boven uw hoofd is één van de basisbehoeften. Om lekken of beschadigingen te voorkomen, moeten uw dakgoten schoon en vrij van bladeren zijn. Deze klus kost vaak veel tijd.

Regel via ons iemand voor het reinigen van uw dakgoten! Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van bedrijven en brengen u in contact met vakbekwame dakonderhoudsbedrijven.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Werkzaamheden van een dakbedrijf:

  • Schoonmaken dakgoot
  • Schoonmaken regenpijp
  • Inspectie
  • Reinigen rooster
  • Plaatsen bolroosters
  • Afvoeren van vuil

U kunt dakgootreiniging aanvragen in o.a. Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Eindhoven en Groningen maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *