Hulp in huishouding Wageningen

Wil jij werken als hulpin de huishouding in Wageningen? Wij bieden leuk en afwisselend werk waarbij je zelf jouw rooster bepaalt.

Hulp in huishouding Wageningen

Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!

Wie zijn wij?

LekkerLeven heeft als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemaksdiensten aan huis ontwikkeld. Als landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulpen brengen wij onze dienstverleners en klanten met elkaar in contact. Voor omgeving Wageningen zijn we per direct op zoek naar huishoudelijke hulpen.

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk hulp ben je verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Jouw taken bestaan onder andere uit stoffen, stofzuigen, dweilen en ramen lappen. Uiteraard zijn de werkzaamheden in overleg met de klant en kunnen per klant verschillen. Je bent minimaal twee dagdelen van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. Je beschikt over sociale vaardigheden, zelfstandigheid en je bent betrokken bij de klant. Werken als huishoudelijke hulp is gewaardeerd werk waarbij er ook ruimte is voor een gezellig praatje met de klant.

Wij bieden

Wij bieden leuk en afwisselend werk waarbij je zelf jouw rooster bepaalt. Dit betekent dat je in overleg met de klant jouw eigen dagdelen en tijden inplant. De vergoeding die wij bieden is €12,75 bruto per uur. Via LekkerLeven werk je onder de opdracht van de klant via de ‘ regeling dienstverlening aan huis’. Je komt niet in loondienst bij LekkerLeven.

Wil je graag werken als huishoudelijke hulp schrijf je dan nu in op onze website. Wij nemen jouw inschrijving zo spoedig mogelijk in behandeling. Heb je vragen neem dan gerust contact op via 026 361 59 13.