Huishoudelijke hulp in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Zoetermeer? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Zoetermeer

Leven in een schoon opgeruimd huis. Wilt u dat ook, maar bent u niet in de gelegenheid om zelf uw huis te poetsen? Of geniet u liever van het gemak en extra vrije tijd? Via LekkerLeven regelt u eenvoudig een betrouwbare huishoudelijke hulp in Zoetermeer. Onze schoonmaakster of schoonmaker heeft ruime ervaring in het poetsen van een huis. U bepaalt samen welke schoonmaakklussen er gedaan worden. Van het poetsen van het sanitair tot het schoonmaken van de keuken, van het dweilen van de vloer tot het ramenlappen, onze hulp in huis helpt u graag.

Van dagelijkse schoonmaakklusjes, zoals de afwas en planten water geven tot wekelijkse klussen als stofzuigen en dweilen. U bepaalt samen welke schoonmaakwerkzaamheden onze hulp voor u doet. Heeft u een eenmalige klus zoals de grote schoonmaak? Moeten de keukenkastjes worden uitgeruimd en schoongemaakt of gaat u verhuizen? Ook dat regelt onze schoonmaker voor u. 

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit de buurt van Zoetermeer. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Zoetermeer aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Pijnacker, Moerkapelle, Stompwijk, Bleiswijk, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Utrecht, Apeldoorn, Leiden, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.