Huishoudelijke hulp Utrecht

Schoonmaakster gezocht? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Utrecht

Leven in een schoon opgeruimd huis. Wilt u dat ook, maar bent u niet in de gelegenheid om zelf uw huis te poetsen? Of geniet u liever van het gemak en extra vrije tijd? Via LekkerLeven regelt u eenvoudig een betrouwbare huishoudelijke hulp in Utrecht. Onze schoonmaakster of schoonmaker heeft ruime ervaring in het poetsen van een huis. U bepaalt samen welke schoonmaakklussen er gedaan worden.

Het vinden van een schoonmaakster via LekkerLeven gaat heel eenvoudig. Na het invoeren van uw zoekopdracht ziet u direct welke huishoudelijke hulp er in Utrecht beschikbaar is. U kiest zelf de schoonmaakster die het best bij u past. Nadat uw huis naar uw tevredenheid is gepoetst, betalen wij de hulp. En u betaalt ons veilig achteraf via bankoverschrijving. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben voor het betalen van de schoonmaakhulp.

Samen spreekt u af welke schoonmaakwerkzaamheden onze hulp in huis opgepakt. Dat kunnen allerlei taken zijn, zoals het poetsen van de woon- en slaapkamer, het reinigen van het sanitair en het lappen van de ramen. De schoonmaakster helpt u ook met extra schoonmaakklussen, zoals het uitruimen en schoonmaken van de keuken.

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit de buurt van Utrecht. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Rotterdam aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Maarssen, Zeist, Houten, Nieuwegein, Woerden, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Rotterdam, Apeldoorn, Leiden, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.