Huishoudelijke hulp in Rotterdam

Schoonmaakster gezocht? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Rotterdam

Het aanbod van een schoonmaakster of huishoudelijke hulp in Rotterdam is groot. Maar u geeft uw huis natuurlijk niet in handen van de eerste de beste poetshulp. Hoe beoordeelt u of een schoonmaakhulp betrouwbaar is en ervaren? LekkerLeven helpt u daar graag bij. Wij screenen in een persoonlijk gesprek of een huishoudelijke hulp betrouwbaar, ervaren en gemotiveerd is. U kunt ervan uitgaan dat een hulp die u via ons regelt aan onze strenge eisen voldoet. Dat geeft u een hoop rust, zodat u optimaal kunt genieten van een schoongemaakt huis.

Samen spreekt u af welke schoonmaakwerkzaamheden onze hulp in huis opgepakt. Dat kunnen allerlei taken zijn, zoals het poetsen van de woon- en slaapkamer, het reinigen van het sanitair en het lappen van de ramen. De schoonmaakster helpt u ook met extra schoonmaakklussen, zoals het uitruimen en schoonmaken van de keuken.

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit de buurt van Rotterdam. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Rotterdam aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den Ijssel, Poortugaal, Barendrecht, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Utrecht, Apeldoorn, Leiden, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.