Huishoudelijke hulp in Groningen

Huishoudelijke hulp gezocht? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Groningen

Leven in een schoon opgeruimd huis. Wilt u dat ook, maar bent u niet in de gelegenheid om zelf uw huis te poetsen? Of geniet u liever van het gemak en extra vrije tijd? Via LekkerLeven regelt u eenvoudig een betrouwbare schoonmaakster in Groningen. Onze schoonmaker heeft ruime ervaring in het poetsen van een huis. U bepaalt samen welke schoonmaakklussen er gedaan worden. Van het poetsen van het sanitair tot het schoonmaken van de keuken, van het dweilen van de vloer tot het ramenlappen, onze hulp in huis helpt u graag.

Van dagelijkse schoonmaakklusjes, zoals de afwas en planten water geven tot wekelijkse klussen als stofzuigen en dweilen. U bepaalt samen welke schoonmaakwerkzaamheden onze hulp voor u doet. Heeft u een eenmalige klus zoals de grote schoonmaak? Moeten de keukenkastjes worden uitgeruimd en schoongemaakt of gaat u verhuizen? Ook dat regelt onze schoonmaakster voor u. 

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit de buurt van Groningen. Al onze schoonmaaksters zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. Zoekt u een schoonmaakster in Groningen maar handelt u de aanvraag liever telefonisch af? Geen probleem. Bel dan 088 – 426 36 36 en onze klantadviseurs helpen u graag verder. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Rotterdam aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Noordwolde, Haren, Harkstede, Leek, Aduard, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Assen, Eindhoven, Nijmegen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.