Huishoudelijke hulp Ede

Huishoudelijke hulp gezocht? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Ede

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Ede en omgeving? LekkerLeven regelt een ervaren, betrouwbare hulp voor u! Kies zelf een geschikte hulp voor periodieke of incidentele schoonmaak van uw woning.

Van dagelijkse schoonmaakklusjes, zoals de afwas en planten water geven tot wekelijkse klussen als stofzuigen en dweilen. U bepaalt samen welke schoonmaakwerkzaamheden onze hulp voor u doet. Heeft u een eenmalige klus zoals de grote schoonmaak? Moeten de keukenkastjes worden uitgeruimd en schoongemaakt? Ook dat regelt onze schoonmaker voor u.

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit de buurt van Ede. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Ede aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Lunteren, Bennekom, Leeuwen, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Emmen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.