Huishoudelijke hulp Assen

Huishoudelijke hulp gezocht? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Assen

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Assen en omgeving? LekkerLeven regelt een ervaren, betrouwbare hulp voor u! Kies zelf een geschikte hulp voor periodieke of incidentele schoonmaak van uw woning.

Heeft u een druk leven en schiet het huishouden er vaak bij in? Bent u fysiek niet in staat om schoon te maken? Vindt u poetsen een vervelende klus? Onze huishoudelijke hulp zorgt éénmalig, wekelijks of wanneer u maar wilt voor een goede schoonmaak van uw woning.

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit de buurt van Assen. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Rotterdam aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Bovensmilde, Laaghalerveen, Amen, Loon, Balloo Zeijerveld, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.