Huishoudelijke hulp in Amsterdam

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Amsterdam? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Huishoudelijke hulp Amsterdam

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Amsterdam en omgeving? LekkerLeven regelt een ervaren, betrouwbare hulp voor u! Kies zelf een geschikte hulp voor periodieke of incidentele schoonmaak van uw woning.

Onze hulp helpt u met allerlei schoonmaakklussen. Samen spreekt u af welke huishoudklussen er gedaan moeten worden. Of het nu gaat om het stofzuigen en dweilen van de vloer, het poetsen van de badkamer of het schoonmaken van de ramen. De schoonmaakster regelt het allemaal voor u. Ook de grote schoonmaak verzorgt onze hulp aan huis graag voor u. 

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp in Amsterdam en omgeving. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Amsterdam aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Spaandam, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle, Zaandam, ArnhemAlkmaar, Utrecht, Apeldoorn, Leiden, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.