Huishoudelijke hulp in Alkmaar

Zoekt u een schoonmaakster in Alkmaar? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Regel uw betrouwbare huishoudelijke hulp vandaag nog via LekkerLeven.

Leven in een schoon opgeruimd huis. Wilt u dat ook, maar bent u niet in de gelegenheid om zelf uw huis te poetsen? Of geniet u liever van het gemak en extra vrije tijd? Via LekkerLeven regelt u eenvoudig een betrouwbare huishoudelijke hulp in Alkmaar. Onze schoonmaakster of schoonmaker heeft ruime ervaring in het poetsen van een huis. U bepaalt samen welke schoonmaakklussen er gedaan worden. Van het poetsen van het sanitair tot het schoonmaken van de keuken, van het dweilen van de vloer tot het ramenlappen, onze hulp in huis helpt u graag.

Samen spreekt u af welke schoonmaakwerkzaamheden onze hulp in huis opgepakt. Dat kunnen allerlei taken zijn, zoals het poetsen van de woon- en slaapkamer, het reinigen van het sanitair en het lappen van de ramen. De schoonmaakster helpt u ook met extra schoonmaakklussen, zoals het uitruimen en schoonmaken van de keuken.

Kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp in Alkmaar en omgeving. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. 

Het uurtarief voor een huishoudelijke hulp is €15,75. De minimale afname is één uur per keer.

LekkerLeven is een landelijk bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp, tuinman en klusjesman. Wij helpen u niet alleen in Alkmaar aan een schoonmaakhulp, maar ook in andere plaatsen en gemeenten, zoals Rotterdam, AmsterdamZoetermeer, ZaandamNijmegenArnhem, Utrecht, Apeldoorn, Leiden, Groningen, Eindhoven, maar ook in andere plaatsen door heel Nederland.