Klussendienst Espria Ledenvereniging

LekkerLeven regelt de klussendienst voor Espria Ledenvereniging

Espria Ledenvereniging voerde haar klussendienst altijd uit in eigen beheer. Begin 2017 zijn zij hiermee gestopt en hebben zij de samenwerking gezocht met LekkerLeven. Vanaf dat moment worden aanvragen van leden voor een klus in tuin of huis via LekkerLeven geregeld. 

Kwaliteit van de tuin- en klusjesman duidelijk vastgelegd

De samenwerking was voor LekkerLeven ook aanleiding om de kwaliteit van de tuin- en klusjesman nog eens extra onder de loep te nemen. We hebben duidelijk beschreven welke werkzaamheden zij moeten kunnen uitvoeren en over welk gereedschap zij dienen te beschikken. Vanaf nu worden alleen dienstverleners bemiddeld die voldoen aan deze aangescherpte eisen. Met deze maatregel hebben we meteen een extra kwaliteitsslag gemaakt voor alle tuin- en klusjesmannen (en
–vrouwen). 

LekkerLeven aanwezig op de ledendagen 

ledendagen

Om de klussendienst nog eens extra onder de aandacht te brengen bij de leden, stond LekkerLeven ook op de ledendagen die Espria het afgelopen najaar voor haar leden organiseerde. Ook een tuin- en klusjesman uit de regio was daar bij aanwezig, zodat de bezoekers uitleg kregen over de klusjes die zij kunnen laten uitvoeren.

Meer informatie over de Ledenvereniging vindt u hier.