LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36

Een helpende hand voor u!

Of u nu zorgt voor een ziek familielid of iemand ondersteunt met een beperking, u helpt iemand uit liefde, genegenheid en waardering. Het is mooi en dankbaar om die zorg te kunnen geven maar het kan ook zwaar zijn. Helemaal in combinatie met een eigen gezin, werk en huishouden.

LekkerLeven wil u graag ondersteunen bij uw taken als mantelzorger. Daarom geven wij u een jaar lang lidmaatschap (t.w.v. € 60,-) cadeau! *

Met uw lidmaatschap krijgt u toegang tot ons uitgebreide netwerk van betrouwbare
en ervaren dienstverleners bij u uit de buurt die u kunt inzetten wanneer het ú uitkomt. Stuur de aanmeldkaart op zodat u snel kunt profiteren van uw lidmaatschap.

* Het lidmaatschap is gratis, u betaalt enkel voor de afgenomen diensten.

Bekijk alle diensten

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *