Belastingaangifte

Wanneer en hoe moet ik belastingaangifte doen? Moet ik belasting betalen of krijg ik juist geld terug? Voor veel mensen zijn dit lastige vragen. Laat u adviseren door een belastingadviseur aan huis.

vanaf

€80,- per

aangifte

Vind een belastingaangifte uit uw buurt

Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse aangifte van de inkomensbelasting. Wij begrijpen dat dit soms een lastige en tijdrovende klus kan zijn. Graag helpen wij u hiermee verder.

Adviseur bij u thuis
Vindt u het prettig om uw aangifte inkomstenbelasting samen met een ervaren belastingadviseur af te handelen? Of wilt u uitstel van uw belastingaangifte aanvragen? Onze belastingadviseurs staan voor u klaar en helpen u met uw aangifte. Dit kan gewoon bij u thuis. Dat is wel zo gemakkelijk. Overigens kunt u voor alle andere fiscale zaken terecht bij onze belastingadviseurs.

Vindt u het prettig als de adviseur bij u thuis komt? Neem dan vóór 15 februari 2019 contact op.
De kosten voor het verzorgen van deze jaarlijkse aangifte bedragen €80,-. Uiterlijk 23 februari hoort u wanneer de adviseur bij u thuis komt. De bezoeken beginnen vanaf 26 februari.
Doet u liever uw aangifte per post of email? Dat kan voor €60,- De documenten dienen dan vóór 15 maart 2019 te zijn verstuurd.

Samen zorgen wij ervoor dat uw aangifte op tijd is afgerond. Een zorg minder voor u!

LekkerLeven. Uw betrouwbare hulp thuis

  • Alle dienstverleners zijn door ons bezocht
  • U kiest de dienstverlener die bij u past
  • U betaalt veilig achteraf, geen contant geld
  • Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar
  • U profiteert van aantrekkelijke aanbiedingen
  • Klantenwaardering gemiddeld een 8,5