LekkerLeven - Inloggen Leden:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 36
Bezoek de 50plus beurs De Jaarbeurs Utrecht Bezoek de 50plus beurs De Jaarbeurs Utrecht

Van 19 t/m 23 september. Al 25 jaar het grootste evenement voor actieve plussers. Dit jaar dagelijks de Silver Show met Karin Bloemen. U betaalt € 9,95 voor een beursticket en € 22,50 voor de Beurs & Show.

Meer informatie en tickets
On y va! Brocantemarkt Lille On y va! Brocantemarkt Lille

Ga op zaterdag 2 september mee met deze dagtocht. Vanaf € 39 per persoon. U vindt er maar liefst 12.000 kraampjes met schilderijen, meubels, boeken, servies, glaswerk, beeldjes. Boeken t/m 25 juli!

Meer informatie en boeken
Fietsen langs de Donau Fietsen langs de Donau

8 tot 10-daagse fietsreis vanaf € 356,- p.p. Beleef één van de mooiste fietsroutes! Vanuit Passau fietst u over vlakke paden langs de Donau naar Wenen. Incl. verblijf in hotels, ontbijt, bagagevervoer. Boek vóór 30 juli.

Meer informatie en boeken
Persoonlijke computerhulp van SeniorWeb Persoonlijke computerhulp van SeniorWeb

Wilt u altijd een beroep kunnen doen op persoonlijke computerhulp? Word nu tot eind 2017 voor slechts € 14,75 lid en kies de hulp die bij u past: via internet, per telefoon of aan huis!

Word lid van SeniorWeb
Kook jij of ik met 50% korting Kook jij of ik met 50% korting

Kook jij of ik maakt dagelijks gerechten versgekookt of gedeeltelijk voor voor u klaar! Met alleen pure, eerlijke ingrediënten van Nederlandse lokale boeren.

Kook jij of ik met 50% korting
4 x LekkerGezond voor slechts € 15,- 4 x LekkerGezond voor slechts € 15,-

Lekker Gezond is een nieuw lifestyle magazine met een inhoudelijke bite. In dit lifestyle magazine ontdekt u de link tussen goed koken en goed voor uzelf zorgen.

4 x Lekker Gezond voor maar € 15,-
Gratis alarmapparaat bij een 2-jarig abonnement Gratis alarmapparaat bij een 2-jarig abonnement

Bij een 2-jarig abonnement krijgt u de alarmknop van LiveSafe gratis én komen de aansluitkosten van 19,95 voor u te vervallen.

Meer info en bestellen
Lanaform AllergoLux anti-allergieapparaat Lanaform AllergoLux anti-allergieapparaat

Ook zo’n last van hooikoorts? Met dit anti-allergieapparaat heeft u snel minder klachten en bent u verlost van die irritante loopneus, verstopte of jeukende neus.

Nu met € 17,- korting voor € 27,95
Reisadvies aan huis Reisadvies aan huis

Van heerlijke strandvakanties en bijzondere rondreizen tot de leukste stedentrips. De mobiele reisadviseur komt bij u thuis om samen met u een onvergetelijke reis uit te stippelen.

Meer informatie en afspraak maken
Eerste knipbeurt voor slechts €12,70 Eerste knipbeurt voor slechts €12,70

Geen wachttijd in de salon en geen problemen met parkeren maar wel genieten van een professionele behandeling! Maak voordelig kennis met de voordelen van een kapper aan huis van Mobella.

Maak nu een afspraak!
10% korting op hulpmiddelen van Medipoint 10% korting op hulpmiddelen van Medipoint

Heeft u behoefte aan een traplift, een scootmobiel of andere attributen die zelfstandig wonen makkelijker maken? Medipoint helpt u graag verder. Voor leen, huur en koop van hulpmiddelen.

Profiteer van 10% korting
Een persoonlijk matras, nu €1295 i.p.v. €1495 Een persoonlijk matras, nu €1295 i.p.v. €1495

Beter slapen door een matras dat 100% op u is afgestemd? Geniet meer uw nachtrust met een persoonlijk matras. Alleen voor leden van LekkerLeven van €1495 voor slechts €1295.

Maak een afspraak met Aangenaam Slapen

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Bent u nog geen lid van LekkerLeven? Meld u dan vandaag nog aan!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *