Huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Huishoudelijke hulp gezocht in Apeldoorn? Onze huishoudelijke hulp is betrouwbaar, ervaren en helpt u graag.

Actie Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Bent u opzoek naar een Huishoudelijke Hulp? Via LekkerLeven regelt u eenvoudig een betrouwbare schoonmaakster in Apeldoorn. Onze hulpen hebben ruime ervaring in het schoonmaken van uw huis. U bepaalt samen welke schoonmaakklussen er gedaan worden. Van het reinigen van het sanitair tot het schoonmaken van de keuken, van het dweilen van de vloer tot het ramenlappen, onze hulp in huis helpt u graag.

Hoe werkt het?

1. Voer de postcode in van uw thuisadres om te kijken welke dienstverleners in uw omgeving actief zijn. Bekijk de beschikbare dienstverleners en selecteer de dienstverlener(s) die u het meest aanspreekt.

2. Voer vervolgens uw contactgegevens in en bevestig uw aanvraag. 

3. De dienstverlener(s) die u heeft geselecteerd neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Heeft u meerdere dienstverleners gekozen? U bepaalt zelf met welke dienstverlener u verdere afspraken maakt.

4. Samen met de dienstverlener bepaalt u de dag, het tijdstip en welke schoonmaakwerkzaamheden er gedaan worden.

Lekker Leven Voordelen Afbeelding

 

Kennismakingsactie

Voor de eerste 10 uur huishoudelijke hulp betaalt u nu € 14,99* per uur. Hierna bedraagt het uurtarief voor een huishoudelijke hulp € 15,75.

Actievoorwaarden

1. Actietarief is geldig voor aanvragen die geplaatst zijn in de periode 17 juni 2019 t/m 26 juli 2019. (De bemiddeling en/of het uitvoeren van de schoonmaakdiensten kunnen buiten deze periode vallen.)

2. Actietarief is onder voorbehoud van beschikbare dienstverleners.

* Het actie tarief van € 14,99 zal automatisch verrekend worden op de factuur voor aanvragen binnen de bovengenoemde actieperiode.


Liever telefonisch uw aanvraag indienen?
Geen probleem. Bel dan 088 – 426 36 36 en onze klantadviseurs helpen u graag verder.