Aanbiedingen

 • Vanaf

  €9,95

  p.p.

  50PlusBeurs

  Van 19 t/m 23 september. Al 25 jaar het grootste evenement voor actieve plussers. Dit jaar dagelijks de Silver Show met Karin Bloemen. Met de LekkerLeven aanbieding betaalt u slechts € 9,95 (normaal € 17,50) voor een beursticket en € 22,50 (normaal € 40,00) voor de Beurs & Show. Iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise!

 • Persoonlijke computerhulp van SeniorWeb

  Online uw bankzaken regelen, op uw smartphone het nieuws volgen of videobellen: SeniorWeb helpt u Digitaal Fit te worden op úw manier! Meld u nu aan en word voor slechts € 31,- lid voor 2018. De resterende maanden van 2017 ontvangt u dan gratis. Daarnaast ontvangt u het boek Veilig en vertrouwd online en de SeniorWeb USB-stick cadeau!

 • Nu

  50%

  Korting

  Kook jij of ik met 50% korting

  Kook jij of ik maakt dagelijks gerechten versgekookt of gedeeltelijk voor voor u klaar! Met alleen pure, eerlijke ingrediënten van Nederlandse lokale boeren.

 • 4 x LekkerGezond voor slechts € 15,-

  Lekker Gezond is een nieuw lifestyle magazine met een inhoudelijke bite. In dit lifestyle magazine ontdekt u de link tussen goed koken en goed voor uzelf zorgen.

 • Nu met

  € 30,-

  korting

  Bovenarmbloeddrukmeter

  Microlife bp-a3 plus bovenarmbloeddrukmeter. Deze klinisch gevalideerde bloeddrukmeter is erg gebruiksvriendelijk en heeft een goed af te lezen scherm. De manchet is geschikt voor een armomtrek van 22 tot 42 cm.